Зашто је Вук из "Ружа" напао дјевојчице?

Вук Росандић (45), некадашњи певач поп групе "Руж", сумњичи се да је изударао две девојчице од 15 година јер су напале његову ћерку, а ево шта је он рекао у своју одбрану.

Србија 21.08.2015 | 21:28
Зашто је Вук из "Ружа" напао дјевојчице?

Инцидент се догодио прошле суботе око 18.30 сати испред улаза зграде у Улици Шајкашка 31 на Палилули.

Против Росандића је поднета кривична пријава за напад, а мајка једне од поменутих девојчица тврди да је певач наводно напао њену малолетну ћерку. Према тврдњама мајке, Росандић је прво ишамарао другарицу њене ћерке, да би потом, након што је друга девојчица притрчала да је спаси, напао и њу.

Она објашњава како је певач одгурнуо њену ћерку, која је од силине удара пала преко неких полица, а потом, покушавши да се одбрани, узела једну од полица и ударила га по глави. Он је, како каже, девојчицу зато ишутирао, отео јој полицу и мобилни телефон и кренуо да је шамара.

Мајка тврди да њена ћерка, пет дана након сукоба, и даље има болове у глави, као и модрице по рукама и ногама, а да је њена другарица имала подлив испод ока.

Огорчени певач се због ове вести, која је изазвала општу осуду, огласио на Фејсбуку и на свом статусу написао шта се заправо догодило и да су информације које су доспеле у јавност нетачне. Заправо, како он тврди, догодило се сасвим супротно - био је принуђен да се брани од малолетних делинквенткиња.

Његово и саопштење његове породице преносимо вам у целости:

Србија данас

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Рибар

21.08.2015 22:29

Био би добар наслов "Вук на Палилули напао дјевојцице"

ОДГОВОРИТЕ