Zašto je Vuk iz "Ruža" napao djevojčice?

Vuk Rosandić (45), nekadašnji pevač pop grupe "Ruž", sumnjiči se da je izudarao dve devojčice od 15 godina jer su napale njegovu ćerku, a evo šta je on rekao u svoju odbranu.

Srbija 21.08.2015 | 21:28
Zašto je Vuk iz "Ruža" napao djevojčice?

Incident se dogodio prošle subote oko 18.30 sati ispred ulaza zgrade u Ulici Šajkaška 31 na Paliluli.

Protiv Rosandića je podneta krivična prijava za napad, a majka jedne od pomenutih devojčica tvrdi da je pevač navodno napao njenu maloletnu ćerku. Prema tvrdnjama majke, Rosandić je prvo išamarao drugaricu njene ćerke, da bi potom, nakon što je druga devojčica pritrčala da je spasi, napao i nju.

Ona objašnjava kako je pevač odgurnuo njenu ćerku, koja je od siline udara pala preko nekih polica, a potom, pokušavši da se odbrani, uzela jednu od polica i udarila ga po glavi. On je, kako kaže, devojčicu zato išutirao, oteo joj policu i mobilni telefon i krenuo da je šamara.

Majka tvrdi da njena ćerka, pet dana nakon sukoba, i dalje ima bolove u glavi, kao i modrice po rukama i nogama, a da je njena drugarica imala podliv ispod oka.

Ogorčeni pevač se zbog ove vesti, koja je izazvala opštu osudu, oglasio na Fejsbuku i na svom statusu napisao šta se zapravo dogodilo i da su informacije koje su dospele u javnost netačne. Zapravo, kako on tvrdi, dogodilo se sasvim suprotno - bio je prinuđen da se brani od maloletnih delinkventkinja.

Njegovo i saopštenje njegove porodice prenosimo vam u celosti:

Srbija danas

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Ribar

21.08.2015 22:29

Bio bi dobar naslov "Vuk na Paliluli napao djevojcice"

ODGOVORITE