Зашто Жозе воли Педра?!

"Годинама је освајао све играјући уз Месија и Инијесту, али сада жели нешто више. Срећан сам што има такав став. Дошао је да игра, побеђује и ужива... Није овде на одмору, зато сам задовољан“, казао је Португалац.

Фудбал 21.08.2015 | 21:20
Зашто Жозе воли Педра?!

Ништа или готово ништа Челси и Жозе Мурињо нису радили у већем делу летњег прелазног рока, а онда је господин Посебни довео Рахмана Бабу и отео Манчестер Јунајтеду везисту Педра из Барселоне.

Много речи хвале је португалски тренер изговорио на рачун Педра којег током каријере често имао као ривала на терену, пошто је својевремено водио екипе Интера и Реала у честим дуелима са Барселоном.
"Ове недеље довели смо веома доброг левог бека, а стигао је и један од најбољих офанзивних везиста на свету. Педро је веома искусан и са нечим што ми се веома свиђа – жељом да напусти Барселону, један од највећих клубова на свету“, навео је Мурињо на конференцији за новинаре у Лондону.

На неки начин, ово ће за Педра бити излазак из сенке највећих светских звезда са којима је делио свлачионицу Блаугране.
“За играча као што је Педро, кога су волели у Барселони, а и он њу, одлазак је јасан доказ да има велику амбицију да у каријери направи још нешто више. Педро жели да игра сваку утакмицу. Годинама је освајао све играјући уз Месија и Инијесту, али сада жели нешто више. Срећан сам што има такав став. Дошао је да игра, побеђује и ужива... Није овде на одмору, зато сам задовољан“, казао је Португалац.

Није желео превише пажње Мурињо да поклања чињеници да је за само два дана Челси први пут контактирао Барселону, послао званичну понуду и довео Педра, док је Јунајтед цело лето “петљао“ око офанзивног везисте.
“Манчестер Јунајтед желим да победим само на терену, ако је то могуће. Остале ствари ме не занимају. Наш посао овде није да доведемо играча којег други клуб хоће, већ да ангажујемо онога за кога мислимо да ће бити добар у Челсију“

Доласком Педра за лондонски клуб није завршен летњи прелазни рок, а то је, на свој начин, потврдио и Мурињо.
“Прелазни рок је такав да у последње две недеље може свашта да се деси. Видећемо шта ће да се деси, зависи од тога колико вам се шанси укаже“, закључио је Мурињо.

Коментари / 0

Оставите коментар