Франческо и нови уговор! Или шта ће бити ако одлучи да настави да игра...?!

Шушка се по Риму да ће преговори ускоро почети!

Фудбал 22.08.2015 | 15:40
Франческо и нови уговор! Или шта ће бити ако одлучи да настави да игра...?!

Шушка се по Риму, шушка, да Тоти и Рома преговарају о продужетку сарадње! Легендарном Принцу актуелни уговор истиче на крају сезоне, али он изгледа нема намеру да заврши каријеру.

Наводно, доста тога могло би да зависи од резултата Роме у новој сезони, пошто је Тоти зацртао да освоји још један скудето са Вучицом и тако постане једини фудбалер у историји тог клуба коме је пошло за руком да узме две титуле. Иако је још све далеко од реализације, чисто да поменемо шта би то све Франческо Тоти могао да уради уколико би наставио играчку каријеру и након 2016...

За почетак, изједначио би се са Паолом Малдинијем по броју сезону у професионалном фудбалу - тренутно је 25:24 за чувеног капитена Милана (Тотију урачуната и сезона која управо креће). Затим, на званичним сусретима до сада је за Рому постигао 299 голова (цифру од 300 пребациће још у овој предстојећој), али ако настави да игра још годину дана опасно би могао да угрози Силвија Пиолу, првог голгетера у историји Калча са 273 поготка. Тоти је тренутно на 243.

Рецимо, и у УЕФА такмичењима би могао до неких јубиларних бројки. До сада је постигао 95 голова, дакле, "стотка" није далеко...

Али је све је то за Тотија мање битно. Ако узме други скудето вероватно неће бити бољег начина за опроштај од вољеног дреса. А онда ће Рим у исто време и да плаче и да се смеје.

Коментари / 0

Оставите коментар