Frančesko i novi ugovor! Ili šta će biti ako odluči da nastavi da igra...?!

Šuška se po Rimu da će pregovori uskoro početi!

Fudbal 22.08.2015 | 15:40
Frančesko i novi ugovor! Ili šta će biti ako odluči da nastavi da igra...?!

Šuška se po Rimu, šuška, da Toti i Roma pregovaraju o produžetku saradnje! Legendarnom Princu aktuelni ugovor ističe na kraju sezone, ali on izgleda nema nameru da završi karijeru.

Navodno, dosta toga moglo bi da zavisi od rezultata Rome u novoj sezoni, pošto je Toti zacrtao da osvoji još jedan skudeto sa Vučicom i tako postane jedini fudbaler u istoriji tog kluba kome je pošlo za rukom da uzme dve titule. Iako je još sve daleko od realizacije, čisto da pomenemo šta bi to sve Frančesko Toti mogao da uradi ukoliko bi nastavio igračku karijeru i nakon 2016...

Za početak, izjednačio bi se sa Paolom Maldinijem po broju sezonu u profesionalnom fudbalu - trenutno je 25:24 za čuvenog kapitena Milana (Totiju uračunata i sezona koja upravo kreće). Zatim, na zvaničnim susretima do sada je za Romu postigao 299 golova (cifru od 300 prebaciće još u ovoj predstojećoj), ali ako nastavi da igra još godinu dana opasno bi mogao da ugrozi Silvija Piolu, prvog golgetera u istoriji Kalča sa 273 pogotka. Toti je trenutno na 243.

Recimo, i u UEFA takmičenjima bi mogao do nekih jubilarnih brojki. Do sada je postigao 95 golova, dakle, "stotka" nije daleko...

Ali je sve je to za Totija manje bitno. Ako uzme drugi skudeto verovatno neće biti boljeg načina za oproštaj od voljenog dresa. A onda će Rim u isto vreme i da plače i da se smeje.

Komentari / 0

Ostavite komentar