Јокан доводи Шћеповића за 2.000.000 евра!

Српски нападач је у тешкој ситуацији у Селтику и трансфер је најбоље решење.

Фудбал 22.08.2015 | 15:00
Јокан доводи Шћеповића за 2.000.000 евра!

Прошлог лета је Стефан Шћеповић у самом финишу прелазног рока прешао у Селтик као велико појачање, а само годину дана касније би пред само затварање фудбалске пијаце опет могао да промени клуб.

Већ данима се спекулише о могућем повртаку Шћеповића у Шпанију где га желе Спортинг, Хетафе и Ваљадолид, али најновија евст са Острва гласи да је старији од браће Шћеповић најближи повратку у Израел. Славиша Јокановић жели да доведе српског нападача у Макаби из Тел Авива и спреман је да за ту операцију издвоји 2.000.000 евра, откривају шкотски медији. С обзиром да је Селтик платио Србина прошлог лета пола милиона више, али да је Шћеповић поптуно ван форме, Шкоти би ради пристали да његовом продајом у Макаби извуку четири петине оног што су уложили.

Јокановић са Макабијем јури пласман у Лигу шампиона и на добром је путу да то оствари после великог ремија у Базелу у првом мечу плеј-офа. Међутим, чак и ако испадне од швајцарског шампиона у реваншу, опција о довођењу Шћеповића не отпада и српски нападач би стигао као појачање за Лигу Европе.

Кључни човек за преговоре је Мартин Бејн, сиректор Макабија, који је исту функцију пре неколико година обављао у Глазгов Ренџерсима, а новац није проблем за израелског шампиона који је у власништву богатог кандаксог бизнисмена Мича Голдхара.

Подсетимо да Стефан Шћеповић има искуство играња у Израелу где је бранио боје Хапоела из Акре и Ашдода.

Коментари / 0

Оставите коментар