Jokan dovodi Šćepovića za 2.000.000 evra!

Srpski napadač je u teškoj situaciji u Seltiku i transfer je najbolje rešenje.

Fudbal 22.08.2015 | 15:00
Jokan dovodi Šćepovića za 2.000.000 evra!

Prošlog leta je Stefan Šćepović u samom finišu prelaznog roka prešao u Seltik kao veliko pojačanje, a samo godinu dana kasnije bi pred samo zatvaranje fudbalske pijace opet mogao da promeni klub.

Već danima se spekuliše o mogućem povrtaku Šćepovića u Španiju gde ga žele Sporting, Hetafe i Valjadolid, ali najnovija evst sa Ostrva glasi da je stariji od braće Šćepović najbliži povratku u Izrael. Slaviša Jokanović želi da dovede srpskog napadača u Makabi iz Tel Aviva i spreman je da za tu operaciju izdvoji 2.000.000 evra, otkrivaju škotski mediji. S obzirom da je Seltik platio Srbina prošlog leta pola miliona više, ali da je Šćepović poptuno van forme, Škoti bi radi pristali da njegovom prodajom u Makabi izvuku četiri petine onog što su uložili.

Jokanović sa Makabijem juri plasman u Ligu šampiona i na dobrom je putu da to ostvari posle velikog remija u Bazelu u prvom meču plej-ofa. Međutim, čak i ako ispadne od švajcarskog šampiona u revanšu, opcija o dovođenju Šćepovića ne otpada i srpski napadač bi stigao kao pojačanje za Ligu Evrope.

Ključni čovek za pregovore je Martin Bejn, sirektor Makabija, koji je istu funkciju pre nekoliko godina obavljao u Glazgov Rendžersima, a novac nije problem za izraelskog šampiona koji je u vlasništvu bogatog kandaksog biznismena Miča Goldhara.

Podsetimo da Stefan Šćepović ima iskustvo igranja u Izraelu gde je branio boje Hapoela iz Akre i Ašdoda.

Komentari / 0

Ostavite komentar