"Партизан је најбољи за напредак играча"!

Црногорац Никола Лучић један је од седморице момака који ће овог лета покушати да се избори за уговор у КК Партизан.

Кошарка 21.08.2015 | 19:40
"Партизан је најбољи за напредак играча"!

Овај 18-годишњи Новљанин је каријеру почео у Џокеру код Јадрана Вујачића, а у Хумску стиже после неуспешне двогодишње епизоде у шпанском Билбау.

"Драго ми је што сам добио прилику да се докажем. Мислим да на овим просторима нема бољег клуба од Партизана за квалитетан напредак играча. Сваки тренинг користим на прави начин како бих што више напредовао", рекао је Лучић за Вијести.

Тренер Партизана Душко Вујошевић није одредио временски лимит током којег Лучић и остали момци на проби морају да се докажу.

"Ту сам до даљег. Нема неког рока до када ћу тренирати са Партизаном. Радим и трудим се да оправдам позив који сам добио, јер имам шансу да заиграм у клубу који има велику традицију", рекао је крилни играч.

Посљедњих дана главна тема у српским медијима је да ли ће Вујошевић остати на клупи Партизана, или не.

"Уопште се не оптерећујемо тим причама, максимално смо фокусирани на обавезе на терену, јер на те ствари не можемо да утичемо", закључио је Лучић.

Партизан ће се до средине септембра спремати у Београду, онда од 18-20. у месецу учествује на турниру у Братислави где ће му ривали бити солунски ПАОК, загребачка Цибона и домаћи Интер.

Након тога одиграће ревијалну утакмицу са Панатинаикосом у Атини, док ће 25. септембра бити гости на турниру у Нанту, који организује Тони Паркер, а где ће учествовати Барселона.

Коментари / 0

Оставите коментар