"Partizan je najbolji za napredak igrača"!

Crnogorac Nikola Lučić jedan je od sedmorice momaka koji će ovog leta pokušati da se izbori za ugovor u KK Partizan.

Košarka 21.08.2015 | 19:40
"Partizan je najbolji za napredak igrača"!

Ovaj 18-godišnji Novljanin je karijeru počeo u Džokeru kod Jadrana Vujačića, a u Humsku stiže posle neuspešne dvogodišnje epizode u španskom Bilbau.

"Drago mi je što sam dobio priliku da se dokažem. Mislim da na ovim prostorima nema boljeg kluba od Partizana za kvalitetan napredak igrača. Svaki trening koristim na pravi način kako bih što više napredovao", rekao je Lučić za Vijesti.

Trener Partizana Duško Vujošević nije odredio vremenski limit tokom kojeg Lučić i ostali momci na probi moraju da se dokažu.

"Tu sam do daljeg. Nema nekog roka do kada ću trenirati sa Partizanom. Radim i trudim se da opravdam poziv koji sam dobio, jer imam šansu da zaigram u klubu koji ima veliku tradiciju", rekao je krilni igrač.

Posljednjih dana glavna tema u srpskim medijima je da li će Vujošević ostati na klupi Partizana, ili ne.

"Uopšte se ne opterećujemo tim pričama, maksimalno smo fokusirani na obaveze na terenu, jer na te stvari ne možemo da utičemo", zaključio je Lučić.

Partizan će se do sredine septembra spremati u Beogradu, onda od 18-20. u mesecu učestvuje na turniru u Bratislavi gde će mu rivali biti solunski PAOK, zagrebačka Cibona i domaći Inter.

Nakon toga odigraće revijalnu utakmicu sa Panatinaikosom u Atini, dok će 25. septembra biti gosti na turniru u Nantu, koji organizuje Toni Parker, a gde će učestvovati Barselona.

Komentari / 0

Ostavite komentar