Звезда - долазе двојица, одлазе двојица у Турску!

Обранијак није тема, Луковић игра против Јавора! Спортски директор Раосављевић потврдио довођење још два офанзивца у финишу прелазног рока у финишу прелазног рока.

Фудбал 22.08.2015 | 19:40
Звезда - долазе двојица, одлазе двојица у Турску!

Нешто више од недељу дана је остало до завршетка фудбалске пијаце, а Црвена звезда жели да са куповинама заврши пре уласка у последњу недељу прелазног рока. Још два појачања се очекују на Маракани, а можда ти послови буду закључени већ данас.

Познато је да су прве мете црвено-белих Предраг Сикимић и Славољуб Срнић који би појачали позиције у офанзиви. Спортски директор црвено-белих Блажо Раосављевић је за Журнал потврдио да се чекају потписи шпица и крила.
“Данас ће се све знати око Сикимића”, на питање каква је ситуација око Срнића је имао идентичан одговор: “Знаће се и то данас. Не сумењамо да Срнић хоће да заигра за Звезду”.

Спекулисало се и именом пољског везисте Лудовика Обранијака којег Вердер жели да пусти на позајмицу, али проблем је висока плата бившег фудбалера Бордоа.
“Полако са Обранијаком”, рекао је Звездин директор.

Међутим, поред долазака, биће и одлазака из Звезде до затварања фудбалске пијаце. Раосављевић очекује продаје Предрага Рајковића и Александра Ковачевића у Турску.
“За Рајковића постоји озбиљно интересовање Галатасараја, знаће се у року од два-три дана. Ковачевић је сјајан момак и заслужио је да му клуб изађе у сусрет много је пружио Звезди”.

Појачање Звезди стиже и из сопствених редова. Александар Луковић би осам месеци по повратку из Зенита коначно могао да дебитује у званичном мечу. Искусни штопер се опоравио од тешке повреде Ахилове тетиве и биће у конкуренцији за меч са Јавором наредног викенда.
“Ако све буде у реду, можда Луковић одирга”, потврдио је Раосављевић.

Коментари / 0

Оставите коментар