Zvezda - dolaze dvojica, odlaze dvojica u Tursku!

Obranijak nije tema, Luković igra protiv Javora! Sportski direktor Raosavljević potvrdio dovođenje još dva ofanzivca u finišu prelaznog roka u finišu prelaznog roka.

Fudbal 22.08.2015 | 19:40
Zvezda - dolaze dvojica, odlaze dvojica u Tursku!

Nešto više od nedelju dana je ostalo do završetka fudbalske pijace, a Crvena zvezda želi da sa kupovinama završi pre ulaska u poslednju nedelju prelaznog roka. Još dva pojačanja se očekuju na Marakani, a možda ti poslovi budu zaključeni već danas.

Poznato je da su prve mete crveno-belih Predrag Sikimić i Slavoljub Srnić koji bi pojačali pozicije u ofanzivi. Sportski direktor crveno-belih Blažo Raosavljević je za Žurnal potvrdio da se čekaju potpisi špica i krila.
“Danas će se sve znati oko Sikimića”, na pitanje kakva je situacija oko Srnića je imao identičan odgovor: “Znaće se i to danas. Ne sumenjamo da Srnić hoće da zaigra za Zvezdu”.

Spekulisalo se i imenom poljskog veziste Ludovika Obranijaka kojeg Verder želi da pusti na pozajmicu, ali problem je visoka plata bivšeg fudbalera Bordoa.
“Polako sa Obranijakom”, rekao je Zvezdin direktor.

Međutim, pored dolazaka, biće i odlazaka iz Zvezde do zatvaranja fudbalske pijace. Raosavljević očekuje prodaje Predraga Rajkovića i Aleksandra Kovačevića u Tursku.
“Za Rajkovića postoji ozbiljno interesovanje Galatasaraja, znaće se u roku od dva-tri dana. Kovačević je sjajan momak i zaslužio je da mu klub izađe u susret mnogo je pružio Zvezdi”.

Pojačanje Zvezdi stiže i iz sopstvenih redova. Aleksandar Luković bi osam meseci po povratku iz Zenita konačno mogao da debituje u zvaničnom meču. Iskusni štoper se oporavio od teške povrede Ahilove tetive i biće u konkurenciji za meč sa Javorom narednog vikenda.
“Ako sve bude u redu, možda Luković odirga”, potvrdio je Raosavljević.

Komentari / 0

Ostavite komentar