Видео: Педро обукао Челсијев дрес и открио детаље преговора...

Мурињо ме је неколико пута звао телефоном, он је најзаслужнији што сам овде! "Он је освајао титуле где год је био и заиста се радујем што ћу бити уз њега. Надам се да ћу освојити још више титула", рекао је брзоноги Шпанац.

Фудбал 21.08.2015 | 23:00
Видео: Педро обукао Челсијев дрес и открио детаље преговора...

Готово целог лета се причало о преласку Педра из Барселоне у Манчестер јунајтед, а онда се ниоткуда појавио Жозе Мурињо и наговорио сјајног офанзивног везисту да потпише за Челси, чиме је задао тежак удрац великом ривалу, али и свом колеги на клупи Црвених ђавола Лују ван Галу.

Шпански репрезентативац је енглеским медијима отркрио детаље разговора за Жозеом Мурињом и додао да је фантастични поругалац најзаслужнији што је он потписао за Плавце.
"Апсолутно је сјајно бити овде. Мурињо је један од главних разлога што сам дошао у Челси. Звао ме је неколико пута телефоном и објаснио због чега сам потребан тиму да би био још јачи. Он је освајао титуле где год је био и заиста се радујем што ћу бити уз зњега. Надам се да ћу освојити још више титула", рекао је Педро.

Значајну улогу у овом трансферу одиграо је и Педров бивши саиграч Сеск Фабрегас.
"Разговарао сам са Сеском, веома смо добри пријатељи. Знам да ћу се осећати као код куће и то је један од разлога што сам одлучио да дођем. Он је сјајан играч, има перфектну визију и јако добро повезује везни ред са нападачима. Знам да заједно добро радимо на терену, тако да не могу да дочекам да поново играм са њим. Такође, играо сам и са Дијегом Костом и Сесаром Аспиликуетом раније, за национали тим, тако да се осећам веома пријатно овде".

Разлике између амбиција са Барселоном и Челсијем нема.
"Урадићу све што је могуће за победу. Помогао сам Барселони да осваја титуле, а потпуно исто желим да урадим и са Челсијем. На крају крајева овде смо да бисмо освајали трофеје", рекао је Педро.

Брзоноги Шпанац ће имати прилику да потврди класу већ у недељу када Плавци гостују Вест Бромвич Албиону.

Коментари / 0

Оставите коментар