Video: Pedro obukao Čelsijev dres i otkrio detalje pregovora...

Murinjo me je nekoliko puta zvao telefonom, on je najzaslužniji što sam ovde! "On je osvajao titule gde god je bio i zaista se radujem što ću biti uz njega. Nadam se da ću osvojiti još više titula", rekao je brzonogi Španac.

Fudbal 21.08.2015 | 23:00
Video: Pedro obukao Čelsijev dres i otkrio detalje pregovora...

Gotovo celog leta se pričalo o prelasku Pedra iz Barselone u Mančester junajted, a onda se niotkuda pojavio Žoze Murinjo i nagovorio sjajnog ofanzivnog vezistu da potpiše za Čelsi, čime je zadao težak udrac velikom rivalu, ali i svom kolegi na klupi Crvenih đavola Luju van Galu.

Španski reprezentativac je engleskim medijima otrkrio detalje razgovora za Žozeom Murinjom i dodao da je fantastični porugalac najzaslužniji što je on potpisao za Plavce.
"Apsolutno je sjajno biti ovde. Murinjo je jedan od glavnih razloga što sam došao u Čelsi. Zvao me je nekoliko puta telefonom i objasnio zbog čega sam potreban timu da bi bio još jači. On je osvajao titule gde god je bio i zaista se radujem što ću biti uz znjega. Nadam se da ću osvojiti još više titula", rekao je Pedro.

Značajnu ulogu u ovom transferu odigrao je i Pedrov bivši saigrač Sesk Fabregas.
"Razgovarao sam sa Seskom, veoma smo dobri prijatelji. Znam da ću se osećati kao kod kuće i to je jedan od razloga što sam odlučio da dođem. On je sjajan igrač, ima perfektnu viziju i jako dobro povezuje vezni red sa napadačima. Znam da zajedno dobro radimo na terenu, tako da ne mogu da dočekam da ponovo igram sa njim. Takođe, igrao sam i sa Dijegom Kostom i Sesarom Aspilikuetom ranije, za nacionali tim, tako da se osećam veoma prijatno ovde".

Razlike između ambicija sa Barselonom i Čelsijem nema.
"Uradiću sve što je moguće za pobedu. Pomogao sam Barseloni da osvaja titule, a potpuno isto želim da uradim i sa Čelsijem. Na kraju krajeva ovde smo da bismo osvajali trofeje", rekao je Pedro.

Brzonogi Španac će imati priliku da potvrdi klasu već u nedelju kada Plavci gostuju Vest Bromvič Albionu.

Komentari / 0

Ostavite komentar