Сикираш огорчен писањем "Аваза": Срам вас било!

Његош Сикираш, члан златне кадетске кошаркашке репрезентације Босне и Херцеговине на недавно завршеном Еуробаскету у Литванији, огорчен је понашањем појединих медија у БиХ.

Кошарка 21.08.2015 | 11:40
Сикираш огорчен писањем "Аваза": Срам вас било!

Сикираш, који је уврштен у најбољу петорку првенства, обратио се јавности путем свог Фацебоок профила, који има близу 3.000 пратилаца, у којем је истакао да су у тотално погрешном контексту објављивали причу о њему, његовој породици и чињеници да се одлучио за дрес Босне и Херцеговине, пренио је недјељник "Слободна Босна".

"Овом приликом желим да се обратим свим медијским новинарима. Велика је разлика између СИРОМАШТВА и СКРОМНОСТИ, велика је разлика ОДБАЦИТИ (Србију) и ОДЛУЧИТИ. Не ширите неистине "дневни АВАЗ" ово је примјер колико "дневни АВАЗ" не поштује моје изјаве и изјаве моје маме.

Срам вас било! Стидите се!! ‪#‎Дневни_Аваз‬ !!!", написао је Сикираш уз јасно именовање медија.

Његов Фацебоок статус има више од 3.500 лајкова и преко 200 шерова, те бројне коментаре подршке.

Иначе, Сикираша је у четвртак угостио начелник Пала који му је поклонио сат и обећао "рјешавање стамбеног питања".

Такође у четвртак је своје виђење проблема изнио и сарајевски лист под насловом: "Ко и зашто манипулише Његошем Сикирашем?".

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Реално

21.08.2015 11:30

Треба ову дјецу пустити да играју, превише је манипулације са њима и њиховим породицама. Изгориће, па неће направити оно што објективно могу, онда нико од њих неће имати користи. Срећа па и Сикираш и Муса играју ван БиХ, ово је заиста болесно примитивна средина

ОДГОВОРИТЕ