Sikiraš ogorčen pisanjem "Avaza": Sram vas bilo!

Njegoš Sikiraš, član zlatne kadetske košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine na nedavno završenom Eurobasketu u Litvaniji, ogorčen je ponašanjem pojedinih medija u BiH.

Košarka 21.08.2015 | 11:40
Sikiraš ogorčen pisanjem "Avaza": Sram vas bilo!

Sikiraš, koji je uvršten u najbolju petorku prvenstva, obratio se javnosti putem svog Facebook profila, koji ima blizu 3.000 pratilaca, u kojem je istakao da su u totalno pogrešnom kontekstu objavljivali priču o njemu, njegovoj porodici i činjenici da se odlučio za dres Bosne i Hercegovine, prenio je nedjeljnik "Slobodna Bosna".

"Ovom prilikom želim da se obratim svim medijskim novinarima. Velika je razlika između SIROMAŠTVA i SKROMNOSTI, velika je razlika ODBACITI (Srbiju) i ODLUČITI. Ne širite neistine "dnevni AVAZ" ovo je primjer koliko "dnevni AVAZ" ne poštuje moje izjave i izjave moje mame.

Sram vas bilo! Stidite se!! ‪#‎Dnevni_Avaz‬ !!!", napisao je Sikiraš uz jasno imenovanje medija.

Njegov Facebook status ima više od 3.500 lajkova i preko 200 šerova, te brojne komentare podrške.

Inače, Sikiraša je u četvrtak ugostio načelnik Pala koji mu je poklonio sat i obećao "rješavanje stambenog pitanja".

Takođe u četvrtak je svoje viđenje problema iznio i sarajevski list pod naslovom: "Ko i zašto manipuliše Njegošem Sikirašem?".

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Realno

21.08.2015 11:30

Treba ovu djecu pustiti da igraju, previše je manipulacije sa njima i njihovim porodicama. Izgoriće, pa neće napraviti ono što objektivno mogu, onda niko od njih neće imati koristi. Sreća pa i Sikiraš i Musa igraju van BiH, ovo je zaista bolesno primitivna sredina

ODGOVORITE