Сат за Сикираша, начелник Пала обећао стан!

У општини Пале у четвртак је уприличен пријем за златног кадета кошаркашке репрезентације Босне и Херцеговине Његоша Сикираша.

Кошарка 20.08.2015 | 19:20
Сат за Сикираша, начелник Пала обећао стан!

Начелник Пала Миодраг Ковачевић и предсједник Скупштине општине Предраг Вучићевић уручили су му мушки спортски сат, а разговарано је и о другим видовима помоћи, пренијела је агенција "Патрија".

Како је изјавила портпаролка општине Пале Дубравка Боровчанин, на сљедећој сједници Скупштине општине Пале биће предложена и друга врста награде, највјероватније финансијска.

"Разговарано је да буде ријешено његово стамбено питање, а учествоваће и Скупштина града Источно Сарајево", рекла је Боровчанин.

Након пријема у згради општине, сви заједно су прошетали до спортске дворане.

Подсјећамо, Сикираш је на одржаном првенству Европе изабран у најбољу петорку Еуробаскета заједно са капитеном Џананом Мусом, који је проглашен најкориснијим играчем (МВП).

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

херцеговац

20.08.2015 19:51

Догодине Његосе за Србију и РС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

коко

20.08.2015 19:53

Па сад би медији требали да пропрате да ли це ови политицари испунити обецање и додијелити и финансијску награду коју су обецали. Ово су наса златна дјеца и зелим им успјех гдје год и за кога год играли, нас су вец обрадовали овим успјехом. Нека мисле мало и на своју будуцност и каријеру и гдје це је градити јер бојим се да це такве таленте код нас занемарити. Ми цемо се знати поносити и тиме да их је родила мајка Босна па није битно гдје це и за кога це у свијету играти.

ОДГОВОРИТЕ