Sat za Sikiraša, načelnik Pala obećao stan!

U opštini Pale u četvrtak je upriličen prijem za zlatnog kadeta košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Njegoša Sikiraša.

Košarka 20.08.2015 | 19:20
Sat za Sikiraša, načelnik Pala obećao stan!

Načelnik Pala Miodrag Kovačević i predsjednik Skupštine opštine Predrag Vučićević uručili su mu muški sportski sat, a razgovarano je i o drugim vidovima pomoći, prenijela je agencija "Patrija".

Kako je izjavila portparolka opštine Pale Dubravka Borovčanin, na sljedećoj sjednici Skupštine opštine Pale biće predložena i druga vrsta nagrade, najvjerovatnije finansijska.

"Razgovarano je da bude riješeno njegovo stambeno pitanje, a učestvovaće i Skupština grada Istočno Sarajevo", rekla je Borovčanin.

Nakon prijema u zgradi opštine, svi zajedno su prošetali do sportske dvorane.

Podsjećamo, Sikiraš je na održanom prvenstvu Evrope izabran u najbolju petorku Eurobasketa zajedno sa kapitenom Džananom Musom, koji je proglašen najkorisnijim igračem (MVP).

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

hercegovac

20.08.2015 19:51

Dogodine Njegose za Srbiju i RS!

ODGOVORITE
Name

koko

20.08.2015 19:53

Pa sad bi mediji trebali da proprate da li ce ovi politicari ispuniti obecanje i dodijeliti i finansijsku nagradu koju su obecali. Ovo su nasa zlatna djeca i zelim im uspjeh gdje god i za koga god igrali, nas su vec obradovali ovim uspjehom. Neka misle malo i na svoju buducnost i karijeru i gdje ce je graditi jer bojim se da ce takve talente kod nas zanemariti. Mi cemo se znati ponositi i time da ih je rodila majka Bosna pa nije bitno gdje ce i za koga ce u svijetu igrati.

ODGOVORITE