Милер: Нико не вриједи 100 милиона, па ни ја!

Репрезентативац Немачке Томас Милер искрено о својој вредности на тржишту.

Фудбал 22.08.2015 | 17:20
Милер: Нико не вриједи 100 милиона, па ни ја!

Да ли са жељом да "одбије" Манчестер јунајтед да га одведе из Бајерна, или јер заиста дубоко верује у то да се фудбал "покварио" улагањем превеликог новца у трансфере, Томас Милер је изненадио најновијом изјавом.

Након одласка Бастијана Швајнштајгера у Минхену се чини да нико није недодирљив, и да готово сви могу да напусте клуб, без обзира на то колики „стаж“ имају у шампиону Немачке.

Недавно се појавила прича да је Јунајтед спреман да инвестира и до 100 милиона евра у Томаса Милера...

"Сулудо је какве се бројке помињу у фудбалу. То је само бизнис, али ниједан човек није вредан 100 милиона евра. У Дрездену ми је пришао један навијач и рекао: 'Хеј ти што вредиш 100 милиона, колика је вредност тог дреса?'. Само сам му се осмехнуо“, рекао је Милер за немачки "Спорт1".

Манчестер јунајтед је овог лета на појачања већ потрошио преко 100 милиона евра, а због богатог спонзорског уговора са компанијама "Адидас" и "Шевролет", ни других 100 милиона евра потрошених на једног играча не би било превише.

Са друге стране питање је да ли је Бајерн заинтересован да прода Томаса Милера, који је годинама већ један од најбољих играча тима, јер су у одличној финансијској ситуацији, а чини се да ни Милер не би да мења тим у којем је поникао.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ЈА

22.08.2015 17:55

Бас тако!!!

ОДГОВОРИТЕ