Miler: Niko ne vrijedi 100 miliona, pa ni ja!

Reprezentativac Nemačke Tomas Miler iskreno o svojoj vrednosti na tržištu.

Fudbal 22.08.2015 | 17:20
Miler: Niko ne vrijedi 100 miliona, pa ni ja!

Da li sa željom da "odbije" Mančester junajted da ga odvede iz Bajerna, ili jer zaista duboko veruje u to da se fudbal "pokvario" ulaganjem prevelikog novca u transfere, Tomas Miler je iznenadio najnovijom izjavom.

Nakon odlaska Bastijana Švajnštajgera u Minhenu se čini da niko nije nedodirljiv, i da gotovo svi mogu da napuste klub, bez obzira na to koliki „staž“ imaju u šampionu Nemačke.

Nedavno se pojavila priča da je Junajted spreman da investira i do 100 miliona evra u Tomasa Milera...

"Suludo je kakve se brojke pominju u fudbalu. To je samo biznis, ali nijedan čovek nije vredan 100 miliona evra. U Drezdenu mi je prišao jedan navijač i rekao: 'Hej ti što vrediš 100 miliona, kolika je vrednost tog dresa?'. Samo sam mu se osmehnuo“, rekao je Miler za nemački "Sport1".

Mančester junajted je ovog leta na pojačanja već potrošio preko 100 miliona evra, a zbog bogatog sponzorskog ugovora sa kompanijama "Adidas" i "Ševrolet", ni drugih 100 miliona evra potrošenih na jednog igrača ne bi bilo previše.

Sa druge strane pitanje je da li je Bajern zainteresovan da proda Tomasa Milera, koji je godinama već jedan od najboljih igrača tima, jer su u odličnoj finansijskoj situaciji, a čini se da ni Miler ne bi da menja tim u kojem je ponikao.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

JA

22.08.2015 17:55

Bas tako!!!

ODGOVORITE