ЛШ: БАТЕ - Партизан 1:0, реакције тренера...

Тренер Партизана Зоран Милинковић сматра да је БАТЕ срећно дошао до минималне победе у првом мечу плеј-офа за Лигу шампиона. 

Фудбал 19.08.2015 | 13:20
ЛШ: БАТЕ - Партизан 1:0, реакције тренера...

Црно-бели су поражени поготком Михаила Гордејчука и 15 минута пре краја, иако се одлично супротставио ривалу са играчем мање у другом полувремену.

"Били смо у егалу у првом полувремену, чак можда и бољи. Судија је престрого дао црвени картон Јевтовићу. Упркос хендикепу, добро смо парирали БАТЕ-у, примили гол после прекида, а не из игре", рекао је Милинковић.

Милинковић је додао да је оптимиста око пласмана у Лигу шампиона, упркос минималном поразу у Борисову.

"Да је завршено 0:0 Партизан би у Београду морао да постигне гол или два. Не могу да прогнозирам, биће још један тежак меч, али играмо на нашем стадиону. Мислим да ће се амбијент и наша игра много разликовати у односу на вечерас", рекао је тренер Партизана.

Милинковић сматра да је БАТЕ имао среће што није примио бар један гол, али не замера младом Андрији Живковићу што је промашио две велике прилике.

"Голу БАТЕ-а претходила је колосална прилика коју је имао Андрија Живковић. Верујем да ћемо бити доста бољи у реваншу. Партизан је добро играо, стварао из игре две велике прилике. Жао ми је што је утакмицу обележио црвени картон, који је чак и за строге европске критеријуме био олак", закључио је Милинковић.

Његов колега са клупе БАТЕ-а Александар Јермакович поручио је да обе екипе имају пођеднаке шансе око пласмана у Лигу шампиона, али и да је задовољан резултатом из првог меча.

"Играли смо добар део утакмице са играчем више, можда смо могли да забележимо убедљивији тријумф, али шта је ту је. Чека нас наставак борбе, шансе су пођеднаке. Задовољан сам победом", навео је Јермакович.

Реванш меч између Партизана и БАТЕ Борисова игра се 26. августа на стадиону у Хумској.

Коментари / 0

Оставите коментар