Видео: Најбоље од Његоша и Џанана!

Дјечаци из Босне и Херцеговине окитили су се златном медаљом на Европском првенству у Литванији уз посебно импесивне партије двојица "змајића" - Џанана Мусе (МВП) и Његоша Сикираша иако не желимо да умањимо допринос остатка тима.

Кошарка 19.08.2015 | 08:40
Видео: Најбоље од Његоша и Џанана!

Бишћанин Муса је бриљирао у финалу против Литванаца са 33 поена, а укупно је на Еуробаскету постигао 200 кошева и заслужено понио епитет најкориснијег играча шампионата Старог континента!

Услиједио је и позив у А тим Босне и Херцеговине од селектора великих "змајева" Душка Ивановића, али кошаркаш загребачке Цедевите није "полетио" већ је у једној од својих првих изјава након освојене златне медаље посебно похвалио свог саиграча из репрезентације Његоша Сикираша.

"Све утакмице играм са лакоћом, кад имате оваквог центра поред себе", истакао је Муса показујући на Сикираша.

Дечко са Пала је у финалном двобоју уписао девет погодака и остварио седам скокова, а био је понајбољи дефанзивац "змајића" током цијелог Еуробаскета уз податак да је неријетко знао и да погоди важну тројку.

Зато погледајте оно најбоље што је босанскохерцеговачки двојац показао током турнира у Каунасу.

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Бих

19.08.2015 06:50

Само тако наставите

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик

19.08.2015 09:19

Сретно дијеци и ми их гледали у НБА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рајко Васиц

20.08.2015 19:53

Браво момци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговац

20.08.2015 20:11

Достојанство се не купује.Момак це проци исто као и Мисимовиц,Врањес,знаци то су босњацки Срби за декор,наравно никада не могу бити капитени јер нису муслимани.Мисимовиц је био најбољи у репрезентацији,па опет није био капитен,зато сто није муслиман и зато сто је Србин.Муслимани су врло перфидни,за разлику од Срба који су јасни и отворени.Сикирас је појео го.но, залетио се па прицао како је то урадио због сиромаства па се сад извлаци а муслимани га развлаце,сада је себе заувјек обиљезио.Остали српски кадети цуте,мудри не хвале се бламазом и морањем играња за БХ,момци зеле да се продају и то подрзавам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре-херцеговац

24.08.2015 09:06

БАШ СИ ХЕРЦЕГОВАЦ

Name

херцеговац

20.08.2015 20:41

Зашто Срби из РС никада неће навијати за Босну и Херцеговину? хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=СнqДКја4МПг&феатуре=yоуту.бе

ОДГОВОРИТЕ