Красић остаје у Турској?!

Бивши репрезентативац Србије готово извесно напушта Фенербахче, а како ствари тренутно стоје неће се преселити далеко.

Фудбал 19.08.2015 | 11:00
Красић остаје у Турској?!

Милош Красић помињао се овог лета као могуће појачање Партизана, али и Црвене звезде. Бивши репрезентативац није се, међутим, вратио у Србију, али ће сигурно променити клуб.

Тренер Фенербахчеа Витор Переира отворено му је поручио да не рачуна на њега.

"Переира је био искрен и јасно ми је ставио до знања да је задовољан мојим радом у припремном периоду, али пошто нисам играо прошле сезоне предност ће дати играчима који су носили терет. Осим тога тим је појачан у летњем прелазном року. Стигли су Ван Перси, Нани и рекао ми је да ме не види у комбинацији. Било је то поштено са његове стране", открио је за "Спорт" Красић.

Он је додао да ће до почетка септембра радити са првим тимом Фенера, а да ли ће и остати у клубу из Инстанбула зависи од много фактора.

Турски "Милијет" пренео је да је за Красића заинтересована Бурса. Тај клуб наводно је спреман да на себе преузме његову плату од 2,3 милиона евра годишње, уз бонус од 12.500 евра по одиграном мечу. То је конкретна понуда, после оне коју је послала Анталија, али ју је Фенер одбио, желећи већи новац.

"Радо бих прешао у Бурсу, мада преговори званично нису ни почели. Ако се усагласе финансијски детаљи и све стране буду задовољне не бих имао ништа против да променим средину", додао је Красић, нагласивши да нико у Фенербахчеу није вршио притисак на њега да промени средину, што потврђује и чињеница да је лиценциран за наредну сезону.

Прелазни рок завршава се 5. септембра када ће и дефинитивно бити познато да ли Красић остаје у Турској...

Милош Красић у Фенербахче је стигао 2012. године. Годину дана касније послат је на позајмицу у Бастију, а потом се вратио у други тим истанбулског клуба. Претходно је наступао за Војводину, ЦСКА и Јувентус, а за репрезентацију Србије уписао је 46 мечева.

Коментари / 0

Оставите коментар