Krasić ostaje u Turskoj?!

Bivši reprezentativac Srbije gotovo izvesno napušta Fenerbahče, a kako stvari trenutno stoje neće se preseliti daleko.

Fudbal 19.08.2015 | 11:00
Krasić ostaje u Turskoj?!

Miloš Krasić pominjao se ovog leta kao moguće pojačanje Partizana, ali i Crvene zvezde. Bivši reprezentativac nije se, međutim, vratio u Srbiju, ali će sigurno promeniti klub.

Trener Fenerbahčea Vitor Pereira otvoreno mu je poručio da ne računa na njega.

"Pereira je bio iskren i jasno mi je stavio do znanja da je zadovoljan mojim radom u pripremnom periodu, ali pošto nisam igrao prošle sezone prednost će dati igračima koji su nosili teret. Osim toga tim je pojačan u letnjem prelaznom roku. Stigli su Van Persi, Nani i rekao mi je da me ne vidi u kombinaciji. Bilo je to pošteno sa njegove strane", otkrio je za "Sport" Krasić.

On je dodao da će do početka septembra raditi sa prvim timom Fenera, a da li će i ostati u klubu iz Instanbula zavisi od mnogo faktora.

Turski "Milijet" preneo je da je za Krasića zainteresovana Bursa. Taj klub navodno je spreman da na sebe preuzme njegovu platu od 2,3 miliona evra godišnje, uz bonus od 12.500 evra po odigranom meču. To je konkretna ponuda, posle one koju je poslala Antalija, ali ju je Fener odbio, želeći veći novac.

"Rado bih prešao u Bursu, mada pregovori zvanično nisu ni počeli. Ako se usaglase finansijski detalji i sve strane budu zadovoljne ne bih imao ništa protiv da promenim sredinu", dodao je Krasić, naglasivši da niko u Fenerbahčeu nije vršio pritisak na njega da promeni sredinu, što potvrđuje i činjenica da je licenciran za narednu sezonu.

Prelazni rok završava se 5. septembra kada će i definitivno biti poznato da li Krasić ostaje u Turskoj...

Miloš Krasić u Fenerbahče je stigao 2012. godine. Godinu dana kasnije poslat je na pozajmicu u Bastiju, a potom se vratio u drugi tim istanbulskog kluba. Prethodno je nastupao za Vojvodinu, CSKA i Juventus, a za reprezentaciju Srbije upisao je 46 mečeva.

Komentari / 0

Ostavite komentar