Забрањене посјете, здравље нарушено

Оливеру Ивановићу од јутрос је онемогућена комуникација са члановима породице, адвокатом и свештеником, наводи његова супруга Милена Поповић Ивановић.

Србија 16.08.2015 | 11:49
Забрањене посјете, здравље нарушено

Косовска полиција није јутрос дозволила члановима најуже породице да посјете Ивановића у митровичкој болници где је пребачен у суботу након што је осам дана штрајковао глађу у затвору захтјевајући одбрану са слободе.

“Нису дозволили члановима најуже породице посјету, ометају комуникацију са адвокатом ни њему није омогућена посјета, чак и свештенику из Црне Реке нису дозволили посјету”, рекла је Ивановић Поповић.

Она је додала да косовска полиција на овај начин покушава да изолује Оливера Ивановића, да разлог за то не зна и да је јако забринута.

Лидера Грађанског покрета СДП у митровичкој болници обезбјеђују, осим затворских чувара, и припадници Косовске полиције.

Осим тога, конзилијум љекара болнице у Косовској Митровици оцијенио је да је здравствено стање Оливера Ивановића нарушено, не искључивши могућност да дође до погоршања, јер је лидер Грађанске иницијативе СДП наставио и десети дан да штрајкује глађу.

Извор: Тањуг

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ВРС РВИ

17.08.2015 11:54

Е то је та демократија за коју се бори Вучић! Издржи Оливере, желим ти све најбоље. Сви Срби на Косову су нови косовски јунаци а неки горе сјеверније ми личе на Бранковиће. Питам се докле су спремни да поднесу срамоту. Изгледа ми да нажалост немају границу...

ОДГОВОРИТЕ