Zabranjene posjete, zdravlje narušeno

Oliveru Ivanoviću od jutros je onemogućena komunikacija sa članovima porodice, advokatom i sveštenikom, navodi njegova supruga Milena Popović Ivanović.

Srbija 16.08.2015 | 11:49
Zabranjene posjete, zdravlje narušeno

Kosovska policija nije jutros dozvolila članovima najuže porodice da posjete Ivanovića u mitrovičkoj bolnici gde je prebačen u subotu nakon što je osam dana štrajkovao glađu u zatvoru zahtjevajući odbranu sa slobode.

“Nisu dozvolili članovima najuže porodice posjetu, ometaju komunikaciju sa advokatom ni njemu nije omogućena posjeta, čak i svešteniku iz Crne Reke nisu dozvolili posjetu”, rekla je Ivanović Popović.

Ona je dodala da kosovska policija na ovaj način pokušava da izoluje Olivera Ivanovića, da razlog za to ne zna i da je jako zabrinuta.

Lidera Građanskog pokreta SDP u mitrovičkoj bolnici obezbjeđuju, osim zatvorskih čuvara, i pripadnici Kosovske policije.

Osim toga, konzilijum ljekara bolnice u Kosovskoj Mitrovici ocijenio je da je zdravstveno stanje Olivera Ivanovića narušeno, ne isključivši mogućnost da dođe do pogoršanja, jer je lider Građanske inicijative SDP nastavio i deseti dan da štrajkuje glađu.

Izvor: Tanjug

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

VRS RVI

17.08.2015 11:54

E to je ta demokratija za koju se bori Vučić! Izdrži Olivere, želim ti sve najbolje. Svi Srbi na Kosovu su novi kosovski junaci a neki gore sjevernije mi liče na Brankoviće. Pitam se dokle su spremni da podnesu sramotu. Izgleda mi da nažalost nemaju granicu...

ODGOVORITE