Пелегрини, шта ће тебе снаћи са ''Посебним''?!

Менаџер Манчестер ситија не страхује да ће Жозе Мурињо одбити да се рукује са њим после меча у недељу, као што је недавно то учинио Арсену Венгеру.

Фудбал 15.08.2015 | 22:20
Пелегрини, шта ће тебе снаћи са ''Посебним''?!

Мануел Пелегрини није баш у сјајним односима са Жозеом Мурињом.

Његов Манчестер сити у недељу ће у другом колу Премијер лиге дочекати Челси, а Чилеанац би требало да се поздрави са Португалцем.

Ипак, да ли ће то руковања и доћи? Пелегрини тврди да неће имати проблема да у недељу после меча пружи руку Мурињу, али је питање како размишља менаџер Челсија, будући да је изјавио да са онима са којима не жели не мора да се "здрави".

Он је недавно на мечу у борби за трофеј Комјунити шилда "искулирао" руковање са Арсеном венгером, менаџером Арсенала.

Односи између Пелегринија и Муриња затегнути су од како је чилеански тренер одбио да пружи руку Португалцу након утакмице одигране у октобру 2013. године. Челси је тада славио са 2:1.

Тренер Ситија каже да нема намеру да то понови на мечу у недељу.

"Откако сам дошао у Сити имали смо неслагања, али се увек рукујем са њим", рекао је Пелегрини.

Он је навео да је сувише рано говорити о титули, али да добар резултат у предстојећем мечу може да пошаље снажну поруку.

"Не размишљамо о титулу у другом колу, али размишљамо о освајању бодова код куће, посебно када играмо против шампиона и једне од екипа која има велике шансе да освоји титулу. Исто тако ће бити против Манчестер јунајтеда, Арсенала, Ливерпула... Свих великих тимова", навео је Пелегрини.

Утакмица између Ситија и Челсија игра се у недељу од 17 часова.

Коментари / 0

Оставите коментар