Pelegrini, šta će tebe snaći sa ''Posebnim''?!

Menadžer Mančester sitija ne strahuje da će Žoze Murinjo odbiti da se rukuje sa njim posle meča u nedelju, kao što je nedavno to učinio Arsenu Vengeru.

Fudbal 15.08.2015 | 22:20
Pelegrini, šta će tebe snaći sa ''Posebnim''?!

Manuel Pelegrini nije baš u sjajnim odnosima sa Žozeom Murinjom.

Njegov Mančester siti u nedelju će u drugom kolu Premijer lige dočekati Čelsi, a Čileanac bi trebalo da se pozdravi sa Portugalcem.

Ipak, da li će to rukovanja i doći? Pelegrini tvrdi da neće imati problema da u nedelju posle meča pruži ruku Murinju, ali je pitanje kako razmišlja menadžer Čelsija, budući da je izjavio da sa onima sa kojima ne želi ne mora da se "zdravi".

On je nedavno na meču u borbi za trofej Komjuniti šilda "iskulirao" rukovanje sa Arsenom vengerom, menadžerom Arsenala.

Odnosi između Pelegrinija i Murinja zategnuti su od kako je čileanski trener odbio da pruži ruku Portugalcu nakon utakmice odigrane u oktobru 2013. godine. Čelsi je tada slavio sa 2:1.

Trener Sitija kaže da nema nameru da to ponovi na meču u nedelju.

"Otkako sam došao u Siti imali smo neslaganja, ali se uvek rukujem sa njim", rekao je Pelegrini.

On je naveo da je suviše rano govoriti o tituli, ali da dobar rezultat u predstojećem meču može da pošalje snažnu poruku.

"Ne razmišljamo o titulu u drugom kolu, ali razmišljamo o osvajanju bodova kod kuće, posebno kada igramo protiv šampiona i jedne od ekipa koja ima velike šanse da osvoji titulu. Isto tako će biti protiv Mančester junajteda, Arsenala, Liverpula... Svih velikih timova", naveo je Pelegrini.

Utakmica između Sitija i Čelsija igra se u nedelju od 17 časova.

Komentari / 0

Ostavite komentar