Бјелица навијачима: Овог викенда - опет сви у Арену!

"Јесте да противници нису овако атрактивни, али било би лепо да дођу", каже најефикаснији играч меча Србија - Француска.

Кошарка 14.08.2015 | 11:00
Бјелица навијачима: Овог викенда - опет сви у Арену!

Србија се ужелела своје репрезентације и уживала у њеном наступу после дуго времена.

"Орлови" Саше Ђорђевића одиграли су у среду први меч у нашој земљи од када су у Шпанији освојили сребро на Мундобаскету. У прелепом амбијенту и они су уживали и победили великог ривала, актуелног првака Европе - Француску.

Немања Бјелица био је најефикаснији играч утакмице. На свом Новом Београду убацио је "триколорима" 12 поена уз шест скокова и демонстрирао како кошарка може да буде јако једноставна, а у исто време и јако лепа.

"Као што сте видели, стварно је свима леп осећај био играти овде. Имамо додатну енергију и мотив да пред нашом публиком играмо и мислим да је ово био празник кошарке, не само због наших играча. После не знам колико година, Француска је играла овакву утакмицу ван своје земље, дошла овде да одигра против нас и мислим да су навијачи уживали", рекао је нови српски НБА кошаркаш.

Пред "орловима" су недеље припрема за Еуробаскет. који их очекује од 5. септембра. Бјелица с тим у вези има само једну жељу.

"Најбитније је да играчи буду здрави, јер нам доста момака фали због повреда - Гаги, Ерцег, Милош... Има још времена до првенства, уигравамо се и најважније је да сви буду ту".

Наредни сусрет "орлови" и српска публика имаће у суботу и недељу, на традиционалном припремном турниру Ачибадем Трофеј Београда. Бјелица би волео да и тада трибине Комбанк арене буду испуњене.

"Искористио бих ову прилику да позовем навијаче да дођу на Трофеј Београда у што већем броју. Јесте да противници нису превише атрактивни, али стварно би било лепо да дођу и да нас подрже", јако значи Бјелици и саиграчима.

Они који дођу знају шта ће имати прилику да виде - пожртвовану чету Саше Ђорђевића

"Овај тим се базира на, пре свега, доброј одбрани, из које црпимо енергију за напад. Имамо доста младих играча, а сви имамо младу екипу и из ње црпимо енергију за напад",

Сви који буду хтели да виде и подрже "орлове" у припремама за Еуробаскет моћи ће то да ураде у суботу и недељу, у оквиру "Трофеја", на којем ће учествовати и Кина, Русија и Венецуела.

Коментари / 0

Оставите коментар