Странка за БиХ напушта коалицију са СДА

Ускоро би могло доћи до заоштравања ситуације на релацији СДА- Странка за БиХ и прије него што је заживјела коалиција, и то због Закона о шумама Федерације БиХ, пише новинска агенција Патриа.

Босна и Херцеговина 11.08.2015 | 17:45
Странка за БиХ напушта коалицију са СДА

Извор подсјећа да је Странка за БиХ неколико пута нагласила да, ако буде улазила у коалицију, то ради искључиво због евроатланског пута Босне и Херцеговине како би била конструктиван партнер али уз услов о којем нема разговора, а то је апсолутна заштита државне имовине.

Парламент Федерације БиХ има у припреми Закон о шумама Федерације којим би СДА практично самоинцијативно легализовала подјелу државне имовине на један перфидан начин. У Странци за БиХ о томе нема говора и већ се воде озбиљни разговори за стопирање процеса договора, јер јасно је наглашено да се од принципа неће одустати ни по који цјену, каже наш саговорник.

СДА, наставља наш извор, додатно компликује ствари и именовањем Надзорног одбора Електропривреде БиХ, без икаквих консултација са СБиХ, а што је према договору требао бити ресор СБиХ у новом саставу Владе Федерације БиХ.

Извор: Независне

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

боц

11.08.2015 15:49

Све то они смишљено раде да се држава не би стабилизовала и окренула борби против корупције и криминала посебно организованог и то организованог управо од стране високопозиционираних политичара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ридјобради

11.08.2015 16:18

СВЕ РИДЈОБРАДИ ЗАКУВАВААВА.ЛОВА И ОГРОМАН КРИМИНАЛ ЈЕ У ПИТАЊУ И ИМА САНСЕ ДА ПРЕКО ЦОВИЦА И ЊЕГА ИЗБАЦЕ СДС И ДОВЕДУ ДОДИКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

12.08.2015 14:55

На једној страни ридјобради а на другој обријани бркови и скраћене хлаче...биће занимљиво...тај филм већ гледамо у Ираку.Либији и Сирији

Name

Зеро

12.08.2015 22:11

Јој коментара,бозе ме сацувај.Па није нико промјенио странку,вец све прицају измедју себе и покусавају саставити вецину. У Федерацији нема папака.То се зове парламентарна демокрација.Уците.

ОДГОВОРИТЕ