Партизан оштећен, судија суспендован!

Судија утакмице Партизан - Спартак и његов помоћник принудно ће паузирати у наредних неколико кола.

Фудбал 11.08.2015 | 14:20
Партизан оштећен, судија суспендован!

Судијска комисија Фудбалског савеза Србије суспендовала је главног судију Петра Пипера и махача Зорана Широког због пропуста на суботњој утакмици Партизан - Спартак (2:1).

Пипер је у 57. минуту досудио пенал за госте, из кога је Владимир Торбица постигао изједначујући погодак, иако је Фабрисио начинио фаул читав метар испред линије казненог простора.

Пипер и његов помоћник погрешно су проценили ту ситуацију и следи им неколико кола паузе.

Из Партизана су се после меча жалили да осим тога што пенал за Спартак није постојао, Пипер два пута није показао на "белу тачку" након контаката дефанзиваца Суботичана и нападача црно-белих, оба пута у скоку.

"Голубови" су на то одговорили подсећањем на један ранији дуел два тима на стадиону у Хумској улици, када је пенал за Партизан досуђен тек након што је Милош Јојић узео лопту у руке, прекинуо игру и заједно са саиграчима сигнализирао "најстрожу казну".

Партизан је у суботу, ипак, освојио сва три бода, голом младог Саше Лукића у надокнади времена.

Актуелни шампион води на табели са девет бодова, колико имају и Јавор и Борац, али уз слабију гол-разлику. Црвена звезда је четврта са осам бодова, а групу тимова са по седам бодова предводи Чукарички.

Пето коло Суперлиге доноси нам два дерби окршаја: Звезда - Чукарички (среда, 19.00) и Војводина - Партизан (четвртак, 20.00).

Коментари / 0

Оставите коментар