Partizan oštećen, sudija suspendovan!

Sudija utakmice Partizan - Spartak i njegov pomoćnik prinudno će pauzirati u narednih nekoliko kola.

Fudbal 11.08.2015 | 14:20
Partizan oštećen, sudija suspendovan!

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije suspendovala je glavnog sudiju Petra Pipera i mahača Zorana Širokog zbog propusta na subotnjoj utakmici Partizan - Spartak (2:1).

Piper je u 57. minutu dosudio penal za goste, iz koga je Vladimir Torbica postigao izjednačujući pogodak, iako je Fabrisio načinio faul čitav metar ispred linije kaznenog prostora.

Piper i njegov pomoćnik pogrešno su procenili tu situaciju i sledi im nekoliko kola pauze.

Iz Partizana su se posle meča žalili da osim toga što penal za Spartak nije postojao, Piper dva puta nije pokazao na "belu tačku" nakon kontakata defanzivaca Subotičana i napadača crno-belih, oba puta u skoku.

"Golubovi" su na to odgovorili podsećanjem na jedan raniji duel dva tima na stadionu u Humskoj ulici, kada je penal za Partizan dosuđen tek nakon što je Miloš Jojić uzeo loptu u ruke, prekinuo igru i zajedno sa saigračima signalizirao "najstrožu kaznu".

Partizan je u subotu, ipak, osvojio sva tri boda, golom mladog Saše Lukića u nadoknadi vremena.

Aktuelni šampion vodi na tabeli sa devet bodova, koliko imaju i Javor i Borac, ali uz slabiju gol-razliku. Crvena zvezda je četvrta sa osam bodova, a grupu timova sa po sedam bodova predvodi Čukarički.

Peto kolo Superlige donosi nam dva derbi okršaja: Zvezda - Čukarički (sreda, 19.00) i Vojvodina - Partizan (četvrtak, 20.00).

Komentari / 0

Ostavite komentar