Најпопуларнији политичар Александар Вучић

Најпопуларнији политичар у Србији је премијер Србије и лидер СНС Александар Вучић, показало је истраживање агенције "Фактор плус", чија је намера била да се види шта је алтернатива постојећој власти.

Србија 10.08.2015 | 11:15
Најпопуларнији политичар Александар Вучић

Испитаници су у истраживању, које је објављено у данашњој "Политици", одговарали на питање кога од наведених политичара, који тренутно нису на функцији, сматрају личношћу која својим знањем, радом и угледом може да допринесе напретку Србије.

Резултати истраживања, како кажу у тој агенцији, показују да нико није ни близу најпопуларнијем политичару у Србији.

Према том истраживању, 16 одсто испитаника сматра да би то могао да буде некадашњи председник Србије и ДС, а сада председник СДС Борис Тадић, 15 одсто њих је мишљења да би то могао да буде функционер СПС Бранко Ружић, а 14 одсто се определило за функционера ДС Драгана Шутановца и председника Српске НАРОДНЕ партије Ненада Поповића.

За демократу ДС Борислава Стефановића определило се 12 одсто испитаника, колико и за лидера ПУПС-а Милана Кркобабића, девет одсто за Сашу Радуловића из покрета "Доста је било", осам за председницу ДС С Санду Рашковић Ивић, а седам за Бошка Обрадовића из "Двери".

Испитаници, њих шест одсто, на ту листу је "убацило" лидера СРС Војислава Шешеља, колико се определило и за лидера ЛДП Чедомира Јовановића, док је четири одсто испитаника мишљења да би то могао бити лидер ЛСВ Ненад Чанак.

Њих 30 одсто није имало став по том питању.

Извор: ТАЊУГ

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

ВРС РВИ

10.08.2015 09:34

Ово питање ми је ама баш нимало "сугестивно". Знамо како се раде овакве анкете...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маxо

10.08.2015 09:59

Вуциц је циркусант као и Додик, не знам који је веци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сноуден

10.08.2015 10:48

Нажалост ради на штету сопственог народа који га је изабрао да би се додвори страним центрима моћи. Погрешна политика? Да ли је неко чуо да се Америка извинила Јапану за Хиросиму ил Нагасаки! Да ли се Њемачка иком извинила за логоре? Да ли се Аустрија извинила Србима за Аусвиц!!! Болан Вучица ком се стално клањаш и извињаваш.Погледај карту садашње Европске Уније и некадашњег Римског Царства!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајина

10.08.2015 16:37

Кад видим овог пекмезана, позли ми одма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Д

11.08.2015 07:45

Веома популаран,цак га и гадјају разноразним предметима

ОДГОВОРИТЕ