Београд: Нападали пролазнике ножем

Полиција је привела три седамнаестогодишњака због постојања основа сумње да су прошле ноћи два пута у центру града насумично напали ножем четири пролазника, од којих је један тешко повређен.

Србија 09.08.2015 | 19:48
Београд: Нападали пролазнике ножем

Први напад се догодио у улици Луке Лазаревића, на почетку Бранковог моста, где су са леђа убодена два младића од 17 и 18 година, потврдила је Тањугу портпарол Хитне помоћи Нада Мацура

Један младић је тешко повређен убодом ножа у доњи део леђа, а други у задњи део леве натколенице и обојица су после указане помоћи, превезена у Ургентни центар.

У другом нападу, на Студентском тргу, код Филолошког факултета, за који се верује да га је извело исто лице, мета су била још два младића од 18 година. Један је убоден у задњу страну леве натколенице, док је други успео да се измакне и обојица су одбила транспорт у болницу, после указане помоћи.

Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду привели су тројицу седамнаестогодишњака због постојања основа сумње да су ноћас у центру града ножем уболи четири особе.

Полицији је око 2.30 сати пријављено да група младића напада пролазнике и да је више особа повређено на углу улица Кнез Михаилове и Обилићевог венца и Кнез Михаилове и Рајићеве.

Брзом и ефикасном акцијом, осумњичени су одмах идентификовани и приведени, саопштио је МУП.

О догадјају је обавештен надлежни тужилац, а осумњичени ће у присуству родитеља бити саслушани.

Извор: Тањуг

Коментари / 0

Оставите коментар