Beograd: Napadali prolaznike nožem

Policija je privela tri sedamnaestogodišnjaka zbog postojanja osnova sumnje da su prošle noći dva puta u centru grada nasumično napali nožem četiri prolaznika, od kojih je jedan teško povređen.

Srbija 09.08.2015 | 19:48
Beograd: Napadali prolaznike nožem

Prvi napad se dogodio u ulici Luke Lazarevića, na početku Brankovog mosta, gde su sa leđa ubodena dva mladića od 17 i 18 godina, potvrdila je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura

Jedan mladić je teško povređen ubodom noža u donji deo leđa, a drugi u zadnji deo leve natkolenice i obojica su posle ukazane pomoći, prevezena u Urgentni centar.

U drugom napadu, na Studentskom trgu, kod Filološkog fakulteta, za koji se veruje da ga je izvelo isto lice, meta su bila još dva mladića od 18 godina. Jedan je uboden u zadnju stranu leve natkolenice, dok je drugi uspeo da se izmakne i obojica su odbila transport u bolnicu, posle ukazane pomoći.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu priveli su trojicu sedamnaestogodišnjaka zbog postojanja osnova sumnje da su noćas u centru grada nožem uboli četiri osobe.

Policiji je oko 2.30 sati prijavljeno da grupa mladića napada prolaznike i da je više osoba povređeno na uglu ulica Knez Mihailove i Obilićevog venca i Knez Mihailove i Rajićeve.

Brzom i efikasnom akcijom, osumnjičeni su odmah identifikovani i privedeni, saopštio je MUP.

O dogadjaju je obavešten nadležni tužilac, a osumnjičeni će u prisustvu roditelja biti saslušani.

Izvor: Tanjug

Komentari / 0

Ostavite komentar