Пријатељ Ким и Веста открио како ће се звати њихов син

Од како су ријалити звезда и репер објавили вест да ће ове године по други пут постати родитељи сваки њихов корак је медијски испраћен.

Забава 08.08.2015 | 10:30
Пријатељ Ким и Веста открио како ће се звати њихов син

У почетку Ким Кардашијан није желела да открије пол детета, иако су фанови нагађали.

Када је ријалити звезда открила да ће на свет донети дечака, фановима то није било довољно, те су спекулисали како би могао да изгледа син Кањеа и Ким, а затим и како ће се звати. Изгледа да су били у праву.

Иако су Кардашијанова и Вест изјавили да ће име сина рећи тек када се буде родио, један од њихових пријатеља је открио како ће се њихово друго дете звати.

-Име које су изабрали је Истон (Еастон, Еаст = Исток). Потврђено је да ће се дечак звати Истон- открио је близак пријатељ породице.

Тако ће за пет месеци Ким и Кање имати Норт и Истона Веста. Од страна света, остао им је још Југ, али се Кардашијановој име Саут (Соутх = Југ) баш и не свиђа.

-Не свиђа ми се Саут Вест јер, знате, Норт ће увек бити боља и она има бољи смер- рекла је ријалити звезда.

 

Прошле недеље је пријатељ породице у једном интервјуу открио да се пар већ сад одлучио за име сина, како би дечија соба била уређена у знаку његовог имена и пре него што се роди.

Иако је Вест желео да се њихов син зове Ист, на крају ће друго дете овог познатог пара добити име по жељи Кардашијанове.

-Кортни Кардашијан је испричала пријатељицама да је Кањеов фаворит већ дуго име Ист, али се оно није свиђало Ким. Онда је Кардашијанова предложила Истон и - то је било то- објаснио је извор.

Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар