Поповић од Северине тражи алиментацију од 460 евра

Бизнисмен тражи да се мајци дозволи да виђа дете сваке друге седмице, од среде до недеље. Тражи и да му се врати новац који је уложио у њену каријеру.

Забава 08.08.2015 | 09:29
Поповић од Северине тражи алиментацију од 460 евра

Осим тога, Милан је Општинском суду у Загребу предао захтев да Северина плаћа 3.500 куна (око 461 евро) алиментације за сина.

До сада је Поповић певачици плаћао алиментацију у износу од 15.000 куна (око 2.000 евра), а Општински суд у Загребу доделио им је заједничко старатељство над сином.

Према тој одлуци, Милан има право да виђа сина сваке друге недеље, од петка до недеље, и сваку другу среду после подне, као и половину летњих и зимских празника.

Стручњаци за породично право кажу да ће Александар, као и цела породица, поново морати на психолошко вештачење како би се утврдило шта је за дете најбоље.

Према речима Северининих пријатеља, догодило се да од почетка године Милан није видео Александра четири и по месеца.

С друге стране, Северина се због Миланових тужби додатно истраумирала, па се боји шта ће даље бити.
- Милана је разбеснело то што Северина константно објављује фотографије малог Александра заједно са њеним дечком Игором Којићем. Посебно га је изнервирало то што је Северина Александра зближила са њим. Милан не може да поднесе то што га Игор више виђа него рођени отац - каже извор „Блица“.

Блиц

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

нормалан

08.08.2015 10:02

Овдје се не зна,које одвратнији од њих троје,...ја типујем на Северину,...која је то "раваку"....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Компликовано

08.08.2015 20:35

Не заборави да Северину нико није силовао и да се стари људи не мјењају. Те засто би он плацао не само храну дјету него и бивсој задовољства. Она на то дјете не потроси нити 1 00 куна. Мали лосе изгледа. Неухрањен је и апатицан цак и на фотографији.

ОДГОВОРИТЕ