Popović od Severine traži alimentaciju od 460 evra

Biznismen traži da se majci dozvoli da viđa dete svake druge sedmice, od srede do nedelje. Traži i da mu se vrati novac koji je uložio u njenu karijeru.

Zabava 08.08.2015 | 09:29
Popović od Severine traži alimentaciju od 460 evra

Osim toga, Milan je Opštinskom sudu u Zagrebu predao zahtev da Severina plaća 3.500 kuna (oko 461 evro) alimentacije za sina.

Do sada je Popović pevačici plaćao alimentaciju u iznosu od 15.000 kuna (oko 2.000 evra), a Opštinski sud u Zagrebu dodelio im je zajedničko starateljstvo nad sinom.

Prema toj odluci, Milan ima pravo da viđa sina svake druge nedelje, od petka do nedelje, i svaku drugu sredu posle podne, kao i polovinu letnjih i zimskih praznika.

Stručnjaci za porodično pravo kažu da će Aleksandar, kao i cela porodica, ponovo morati na psihološko veštačenje kako bi se utvrdilo šta je za dete najbolje.

Prema rečima Severininih prijatelja, dogodilo se da od početka godine Milan nije video Aleksandra četiri i po meseca.

S druge strane, Severina se zbog Milanovih tužbi dodatno istraumirala, pa se boji šta će dalje biti.
- Milana je razbesnelo to što Severina konstantno objavljuje fotografije malog Aleksandra zajedno sa njenim dečkom Igorom Kojićem. Posebno ga je iznerviralo to što je Severina Aleksandra zbližila sa njim. Milan ne može da podnese to što ga Igor više viđa nego rođeni otac - kaže izvor „Blica“.

Blic

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

normalan

08.08.2015 10:02

Ovdje se ne zna,koje odvratniji od njih troje,...ja tipujem na Severinu,...koja je to "ravaku"....

ODGOVORITE
Name

Komplikovano

08.08.2015 20:35

Ne zaboravi da Severinu niko nije silovao i da se stari ljudi ne mjenjaju. Te zasto bi on placao ne samo hranu djetu nego i bivsoj zadovoljstva. Ona na to djete ne potrosi niti 1 00 kuna. Mali lose izgleda. Neuhranjen je i apatican cak i na fotografiji.

ODGOVORITE