Бренин пас ујео Кебу!

Драгана Којића Кебу напао је пас Лепе Брене пре три дана, кад је из чиста мира скочио на њега с леђа и ујео га за потколеницу, због чега је морао да прими антитетанус.

Србија 07.08.2015 | 18:15
Бренин пас ујео Кебу!

Како сазнајемо, фолкер је ћаскао с певачициним супругом Бобом Живојиновићем у њиховом дворишту на Бежанијској коси све док га Бренин Блеки, бугарски краљевски овчар, изненада није оборио на земљу.

Касно реаговао

Боба је истог тренутка реаговао, али пас је већ био угризао његовог комшију, а кад му је пружио руку да устане, певач од болова није могао да се ослони на ногу.

- Откако је Брена на летовању у Хрватској, Којић свакодневно свраћа код њеног мужа јер су комшије и навикли су да се виђају кад год имају времена. Кад су последњи пут седели у дворишту, Кеба није могао да верује шта га је снашло. Напао га је пас и угризао га за потколеницу иако је код Живојиновића сталан гост и љубимац га већ препознаје. Боби није било свеједно због ове непријатности, па је одвезао Кебу у хитну - рекао је певач.

Када смо позвали Кебу, он је потврдио наша сазнања.

Примио антитетанус

- Знам тог пса, али никад се не зна шта може бити. Вероватно је осетио љубомору према мом малтезеру Паку, или га је ова врућина ударила у главу. Пас је уредно вакцинисан, али морао сам да прођем лекарску процедуру и примим антитетанус. Тренутно пијем таблете за ублажавање болова. Важно је да могу да певам - још се и нашалио Кеба.

(Курир)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Састају

07.08.2015 16:19

Се двојица лоповцина да као цаскају.Јао земљо отвори се бре гутај нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

333

07.08.2015 16:24

Боље да сте усвојили неко сиромасно дијете.Најезим се кад погледам колики је тај тренд за псима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Н..

07.08.2015 18:51

Није знао Кеба да га Блеки вреба, ал је знао Боба да це Блеки Кебу да проба...

Name

којот

07.08.2015 20:19

А да га Брена није ујела!

ОДГОВОРИТЕ