Brenin pas ujeo Kebu!

Dragana Kojića Kebu napao je pas Lepe Brene pre tri dana, kad je iz čista mira skočio na njega s leđa i ujeo ga za potkolenicu, zbog čega je morao da primi antitetanus.

Srbija 07.08.2015 | 18:15
Brenin pas ujeo Kebu!

Kako saznajemo, folker je ćaskao s pevačicinim suprugom Bobom Živojinovićem u njihovom dvorištu na Bežanijskoj kosi sve dok ga Brenin Bleki, bugarski kraljevski ovčar, iznenada nije oborio na zemlju.

Kasno reagovao

Boba je istog trenutka reagovao, ali pas je već bio ugrizao njegovog komšiju, a kad mu je pružio ruku da ustane, pevač od bolova nije mogao da se osloni na nogu.

- Otkako je Brena na letovanju u Hrvatskoj, Kojić svakodnevno svraća kod njenog muža jer su komšije i navikli su da se viđaju kad god imaju vremena. Kad su poslednji put sedeli u dvorištu, Keba nije mogao da veruje šta ga je snašlo. Napao ga je pas i ugrizao ga za potkolenicu iako je kod Živojinovića stalan gost i ljubimac ga već prepoznaje. Bobi nije bilo svejedno zbog ove neprijatnosti, pa je odvezao Kebu u hitnu - rekao je pevač.

Kada smo pozvali Kebu, on je potvrdio naša saznanja.

Primio antitetanus

- Znam tog psa, ali nikad se ne zna šta može biti. Verovatno je osetio ljubomoru prema mom maltezeru Paku, ili ga je ova vrućina udarila u glavu. Pas je uredno vakcinisan, ali morao sam da prođem lekarsku proceduru i primim antitetanus. Trenutno pijem tablete za ublažavanje bolova. Važno je da mogu da pevam - još se i našalio Keba.

(Kurir)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Sastaju

07.08.2015 16:19

Se dvojica lopovcina da kao caskaju.Jao zemljo otvori se bre gutaj nas.

ODGOVORITE
Name

333

07.08.2015 16:24

Bolje da ste usvojili neko siromasno dijete.Najezim se kad pogledam koliki je taj trend za psima.

ODGOVORITE
Name

N..

07.08.2015 18:51

Nije znao Keba da ga Bleki vreba, al je znao Boba da ce Bleki Kebu da proba...

Name

kojot

07.08.2015 20:19

A da ga Brena nije ujela!

ODGOVORITE