Вучић: У Звезди је данас боље него прије двије године!

Премијер Владе Србије Александар Вучић рекао је да је ситуација у фудбалском клубу Црвена звезда боља него што је случај пре две године.

Фудбал 07.08.2015 | 20:40
Вучић: У Звезди је данас боље него прије двије године!

Последњих дана неколицина чланова управе ‘црвено-белих’ је поднело оставку, између осталих, то су учинили генерални директор Звездан Терзић и потпредседник Славиша Кокеза.

Вучић је истакао да се не планира да се меша у новонасталу ситуацију на стадиону “Рајко Митић”, али је најавио и да неће бити укидања државних спонзорстава ни Црвеној звезди, ни Партизану.

На констатацију да је близак са Звездом, Вучић је одговорио:

“Близак сам и Партизану и Војводини и честитам им на великом успеху који су постигли. Никада нисам крио да навијам за Звезду. Никада нисам подносио покварењаке који кажу да нису острашћени, а видите да јесу. Навијач сам Звезде, био и остао, никада нећу бити опозиција свом клубу, нити ћу говорити против њега”.

Вучић се потом осврнуо на подршку коју су ‘вечити’ ривали добили одр државе.

“Нико неће имати последице због тога, клубови имају велика спонзорства, држава је помагала и давала и фудбалском клубу и кошаркашком клубу Црвена звезда, кошаркашком клубу Партизан и нешто мање фудбалском клубу. Нико неће изгубити ниједно од уговорених спонзорстава. У Звезди је данас боља ситуација него пре две године. Када смањите дуг са 55 милиона за 10-12 милиона, а тај дуг је растао, а клуб у једној сезони буде шампион, у другој се бори за титулу, то је боље него што се очекивало. Нећу се мешати, осим ако будем погледао неку утакмицу током викенда”, рекао је Вучић.

Коментари / 0

Оставите коментар