Vučić: U Zvezdi je danas bolje nego prije dvije godine!

Premijer Vlade Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je situacija u fudbalskom klubu Crvena zvezda bolja nego što je slučaj pre dve godine.

Fudbal 07.08.2015 | 20:40
Vučić: U Zvezdi je danas bolje nego prije dvije godine!

Poslednjih dana nekolicina članova uprave ‘crveno-belih’ je podnelo ostavku, između ostalih, to su učinili generalni direktor Zvezdan Terzić i potpredsednik Slaviša Kokeza.

Vučić je istakao da se ne planira da se meša u novonastalu situaciju na stadionu “Rajko Mitić”, ali je najavio i da neće biti ukidanja državnih sponzorstava ni Crvenoj zvezdi, ni Partizanu.

Na konstataciju da je blizak sa Zvezdom, Vučić je odgovorio:

“Blizak sam i Partizanu i Vojvodini i čestitam im na velikom uspehu koji su postigli. Nikada nisam krio da navijam za Zvezdu. Nikada nisam podnosio pokvarenjake koji kažu da nisu ostrašćeni, a vidite da jesu. Navijač sam Zvezde, bio i ostao, nikada neću biti opozicija svom klubu, niti ću govoriti protiv njega”.

Vučić se potom osvrnuo na podršku koju su ‘večiti’ rivali dobili odr države.

“Niko neće imati posledice zbog toga, klubovi imaju velika sponzorstva, država je pomagala i davala i fudbalskom klubu i košarkaškom klubu Crvena zvezda, košarkaškom klubu Partizan i nešto manje fudbalskom klubu. Niko neće izgubiti nijedno od ugovorenih sponzorstava. U Zvezdi je danas bolja situacija nego pre dve godine. Kada smanjite dug sa 55 miliona za 10-12 miliona, a taj dug je rastao, a klub u jednoj sezoni bude šampion, u drugoj se bori za titulu, to je bolje nego što se očekivalo. Neću se mešati, osim ako budem pogledao neku utakmicu tokom vikenda”, rekao je Vučić.

Komentari / 0

Ostavite komentar