Тунис: Бијељинка, Јелена Симић, други турнир заредом у 1/2-финалу!

Јелена Симић пласирала се у друго узастопно полуфинале ИТФ Фјучерса у Тунису, савладавши, други пут у седам дана, 27-годишњу Ленку Винерову из Словачке резултатом 2:0 (6:2, 6:3).

Тенис 07.08.2015 | 15:40
Тунис: Бијељинка, Јелена Симић, други турнир заредом у 1/2-финалу!

Након њиховог прошлоседмичног дуела у којем је Симићева славила са 6:3,6:1, наша дјевојка је и овог пута играла одлично против 2. носитељке и 618. тенисерке свијета.

У првом сету Јелена брзо долази до 5:0. Потом долази до малог опуштања и Словакиња узима два гема у низу, али се Јелена 'уозбиљила', поново направила брејк и добила први сет са 6:2.

У другом сету, до петог гема ни једна тенисерка није успјела сачувати свој сервис. Ипак, Јелена коначно осваја сервис гем и води са 3:2. У слиједећем гему, велика борба и чак 4 брејк лопте за Јелену, али се Словакиња спашава и поравнава на 3:3. Јелена поново узима сервис гем, потом прави брејк и коначно, без изгубљеног поена добија гем за меч и ново полуфинале.

А, тамо је чека Нивес Барић из Аустралије, која је биља боља од Францускиње, Амандин Казо. Тај меч почиње у овим тренуцима.

Коментари / 0

Оставите коментар