Tunis: Bijeljinka, Jelena Simić, drugi turnir zaredom u 1/2-finalu!

Jelena Simić plasirala se u drugo uzastopno polufinale ITF Fjučersa u Tunisu, savladavši, drugi put u sedam dana, 27-godišnju Lenku Vinerovu iz Slovačke rezultatom 2:0 (6:2, 6:3).

Tenis 07.08.2015 | 15:40
Tunis: Bijeljinka, Jelena Simić, drugi turnir zaredom u 1/2-finalu!

Nakon njihovog prošlosedmičnog duela u kojem je Simićeva slavila sa 6:3,6:1, naša djevojka je i ovog puta igrala odlično protiv 2. nositeljke i 618. teniserke svijeta.

U prvom setu Jelena brzo dolazi do 5:0. Potom dolazi do malog opuštanja i Slovakinja uzima dva gema u nizu, ali se Jelena 'uozbiljila', ponovo napravila brejk i dobila prvi set sa 6:2.

U drugom setu, do petog gema ni jedna teniserka nije uspjela sačuvati svoj servis. Ipak, Jelena konačno osvaja servis gem i vodi sa 3:2. U slijedećem gemu, velika borba i čak 4 brejk lopte za Jelenu, ali se Slovakinja spašava i poravnava na 3:3. Jelena ponovo uzima servis gem, potom pravi brejk i konačno, bez izgubljenog poena dobija gem za meč i novo polufinale.

A, tamo je čeka Nives Barić iz Australije, koja je bilja bolja od Francuskinje, Amandin Kazo. Taj meč počinje u ovim trenucima.

Komentari / 0

Ostavite komentar