Платини, Бађо, Дел Пјеро, Тевез...А сада Погба!

Иако се месецима наговештава да би Француз могао да напусти Торино, "Стара дама" дала му је славни број "10".

Фудбал 07.08.2015 | 21:40
Платини, Бађо, Дел Пјеро, Тевез...А сада Погба!

Без обзира на то колико ће носити "десетку", Пол Погба (22, 188 цм) остаће уписан у историју Јувентуса као један од играча коме је "најтежи" број стајао на леђима.

Уместо "шестице", коју је облачио прошле сезоне, тражени везиста регистрован је за нову сезону под новим бројем, чиме колико-толико расту шансе да, ипак, остане у Торину.

"10" и "Погба" на његовим леђима први пут моћи ћемо да видимо за викенд, када Јувентус и Лацио буду играли Суперкуп Италије.

Иако је било прилично конкретних информација о селидби бившег играча Јунајтеда у Барселону, тај посао је бар привремено пропао и чини се да је сјајни везиста спреман да остане у црно-белом.

Наравно, у Јувентусу нису прекрштених руку гледали како великани кидишу на њиховог играча. Паралелно су покушали да доведу офанзивца Шалкеа Јулијана Дракслера и везисту Бајерна Марија Гецеа, али ни од тих трансфера није било ништа.

Дакле, број који су у Торину носили великани Мишел Платини, Роберто Бађо, Алесандро Дел Пјеро, а последњи у низу Карлос Тевез, остаће до даљег испод презимена "Погба".

Истовремено, озваничени су сви бројеви, па ће тако Марио Манџукић обући "17", Сами Кедира "6", Симоне Заза "7", а да ће Пауло Дибала наследити од Андрее Пирла "21".

Коментари / 0

Оставите коментар