Platini, Bađo, Del Pjero, Tevez...A sada Pogba!

Iako se mesecima nagoveštava da bi Francuz mogao da napusti Torino, "Stara dama" dala mu je slavni broj "10".

Fudbal 07.08.2015 | 21:40
Platini, Bađo, Del Pjero, Tevez...A sada Pogba!

Bez obzira na to koliko će nositi "desetku", Pol Pogba (22, 188 cm) ostaće upisan u istoriju Juventusa kao jedan od igrača kome je "najteži" broj stajao na leđima.

Umesto "šestice", koju je oblačio prošle sezone, traženi vezista registrovan je za novu sezonu pod novim brojem, čime koliko-toliko rastu šanse da, ipak, ostane u Torinu.

"10" i "Pogba" na njegovim leđima prvi put moći ćemo da vidimo za vikend, kada Juventus i Lacio budu igrali Superkup Italije.

Iako je bilo prilično konkretnih informacija o selidbi bivšeg igrača Junajteda u Barselonu, taj posao je bar privremeno propao i čini se da je sjajni vezista spreman da ostane u crno-belom.

Naravno, u Juventusu nisu prekrštenih ruku gledali kako velikani kidišu na njihovog igrača. Paralelno su pokušali da dovedu ofanzivca Šalkea Julijana Drakslera i vezistu Bajerna Marija Gecea, ali ni od tih transfera nije bilo ništa.

Dakle, broj koji su u Torinu nosili velikani Mišel Platini, Roberto Bađo, Alesandro Del Pjero, a poslednji u nizu Karlos Tevez, ostaće do daljeg ispod prezimena "Pogba".

Istovremeno, ozvaničeni su svi brojevi, pa će tako Mario Mandžukić obući "17", Sami Kedira "6", Simone Zaza "7", a da će Paulo Dibala naslediti od Andree Pirla "21".

Komentari / 0

Ostavite komentar