Рајковић: Не долазим у Партизан!

Штопер Слободан Рајковић примећен на стадиону Партизана. Каже да не преговара око доласка. "Дошао сам да погледам наш клуб у Европи".

Фудбал 07.08.2015 | 20:00
Рајковић: Не долазим у Партизан!

Да ли је Партизан завршио прелазни рок? По свему судећи јесте, мада увек постоји опција да се још неко ангажује.

Многи су помислили да ће задњу линију тима појачати искусни штопер Слободан Рајковић, који годинама игра у иностранству. Он је у среду увече био на стадиону Партизана и посматрао дуел црно-белих против румунске Стеауе.

О њему се и највише прича (додуше у навијачким круговима) као потенцијалном појачању Партизана. Међутим, он то негира.

"Не, не, не преговарам са Партизаном, нити је било таквих иницијатива. Дошао сам синоћ на утакмицу у улози навијача - у смислу да подржим наш клуб у Европи. Тренутно сам у Београду, па сам искористио прилику да погледам утакмицу. Заиста нисам у преговорима са црно-белима", рекао је Рајковић за МОНДО у четвртак после подне.

Некадашњи фудбалер ОФК Београда, Челсија, холандских ПСВ-а, Витесеа и Твентеа, последње четири сезоне био је члан Хамбурга. Тренутно је слободан играч, мада се прича да би ипак могао да обуче црно-бели дрес. Онај Паока из Солуна.

"Имам неколико понуда и за који дан би требало да одлучим у који ћу клуб", додао је 26-годишњи централни дефанзивац, некадашњи репрезентативац Србије.

Коментари / 0

Оставите коментар