Rajković: Ne dolazim u Partizan!

Štoper Slobodan Rajković primećen na stadionu Partizana. Kaže da ne pregovara oko dolaska. "Došao sam da pogledam naš klub u Evropi".

Fudbal 07.08.2015 | 20:00
Rajković: Ne dolazim u Partizan!

Da li je Partizan završio prelazni rok? Po svemu sudeći jeste, mada uvek postoji opcija da se još neko angažuje.

Mnogi su pomislili da će zadnju liniju tima pojačati iskusni štoper Slobodan Rajković, koji godinama igra u inostranstvu. On je u sredu uveče bio na stadionu Partizana i posmatrao duel crno-belih protiv rumunske Steaue.

O njemu se i najviše priča (doduše u navijačkim krugovima) kao potencijalnom pojačanju Partizana. Međutim, on to negira.

"Ne, ne, ne pregovaram sa Partizanom, niti je bilo takvih inicijativa. Došao sam sinoć na utakmicu u ulozi navijača - u smislu da podržim naš klub u Evropi. Trenutno sam u Beogradu, pa sam iskoristio priliku da pogledam utakmicu. Zaista nisam u pregovorima sa crno-belima", rekao je Rajković za MONDO u četvrtak posle podne.

Nekadašnji fudbaler OFK Beograda, Čelsija, holandskih PSV-a, Vitesea i Tventea, poslednje četiri sezone bio je član Hamburga. Trenutno je slobodan igrač, mada se priča da bi ipak mogao da obuče crno-beli dres. Onaj Paoka iz Soluna.

"Imam nekoliko ponuda i za koji dan bi trebalo da odlučim u koji ću klub", dodao je 26-godišnji centralni defanzivac, nekadašnji reprezentativac Srbije.

Komentari / 0

Ostavite komentar