Трендови са модних писта

Већина модних кућа, попут Цханел и Армани Приве, препоручује наглашену шминку и јарке боје, густе обрве, црвене и ружичасте усне и мат тен. Изузеци су Диор, Версаце и Ели Сааб чије је виђење лепоте мало суптилније.

Мода и љепота 06.08.2015 | 10:30
Трендови са модних писта

Са недавно завршене Париске Недеље високе моде, осим модних, стижу и нови трендови лепоте. Већина модних кућа, попут Цханел и Армани Приве, препоручује наглашену шминку и јарке боје, густе обрве, црвене и ружичасте усне и мат тен. Изузеци су Диор, Версаце и Ели Сааб чије је виђење лепоте мало суптилније.

Диор - Лагана подлога која се благо сија у комбинацији са дискретно нашминканим очима одлично се уклапа са потпуно природним уснама.

Версаће - Акценат је на разбарушеној, благо увијеној коси и раздељку на средини и необавезним, лепршавим фризурама украшеним хипи тракама. Шминка прати овај тренд, уз благу подлогу, мало сенке и маскаре на очима и "природним" уснама са ружем у боји коже.

Армани - Усне су наглашене пинк ружем, а руменило ружичасто уз суптилни смокy еyес наглашава порцелански тен.

Карл Лагерфелд - Фризура футуристички боб оштрих ивица, наглашене обрве и јагодице као и јарко црвене мат усне.

Ели Сааб - У првом плану су очи, романтично наглашене црним ајлајнером и златном сенком, чиме се истиче природна женска лепота, очешљане обрве, прозрачан тен и усне готово без шминке.

Новости

Коментари / 0

Оставите коментар