Trendovi sa modnih pista

Većina modnih kuća, poput Chanel i Armani Prive, preporučuje naglašenu šminku i jarke boje, guste obrve, crvene i ružičaste usne i mat ten. Izuzeci su Dior, Versace i Eli Saab čije je viđenje lepote malo suptilnije.

Moda i ljepota 06.08.2015 | 10:30
Trendovi sa modnih pista

Sa nedavno završene Pariske Nedelje visoke mode, osim modnih, stižu i novi trendovi lepote. Većina modnih kuća, poput Chanel i Armani Prive, preporučuje naglašenu šminku i jarke boje, guste obrve, crvene i ružičaste usne i mat ten. Izuzeci su Dior, Versace i Eli Saab čije je viđenje lepote malo suptilnije.

Dior - Lagana podloga koja se blago sija u kombinaciji sa diskretno našminkanim očima odlično se uklapa sa potpuno prirodnim usnama.

Versaće - Akcenat je na razbarušenoj, blago uvijenoj kosi i razdeljku na sredini i neobaveznim, lepršavim frizurama ukrašenim hipi trakama. Šminka prati ovaj trend, uz blagu podlogu, malo senke i maskare na očima i "prirodnim" usnama sa ružem u boji kože.

Armani - Usne su naglašene pink ružem, a rumenilo ružičasto uz suptilni smoky eyes naglašava porcelanski ten.

Karl Lagerfeld - Frizura futuristički bob oštrih ivica, naglašene obrve i jagodice kao i jarko crvene mat usne.

Eli Saab - U prvom planu su oči, romantično naglašene crnim ajlajnerom i zlatnom senkom, čime se ističe prirodna ženska lepota, očešljane obrve, prozračan ten i usne gotovo bez šminke.

Novosti

Komentari / 0

Ostavite komentar