Џони Мијаиловић поново ''удара'' по Терзићу!

Јовић је у тиму јер има клаузулу у уговору да мора да игра! Зашто Партизановац води Звездину децу? „Човић је једини човек који ствари може да доведе у ред“, рекао некадашњи капитен.

Фудбал 03.08.2015 | 18:00
Џони Мијаиловић поново ''удара'' по Терзићу!

Бивши капитен Црвене звезде Никола Џони Мијаиловић каже да је највећи кривац за резултатско посрнуће црвено-белих на почетку ове сезоне генерални директор клуба Звездан Терзић. Искусни леви бек је у разговору за Курир изнео низ фрапантних података, и поручио да је суперталентовани нападач Лука Јовић у тиму само због тога што у уговору има клаузулу да мора да игра.

Он је рекао да само Небојша Човић може да у Љутице Богдана уведе ред.
„Шта су урадили са клубом? Уништили су га. Нажалост, обистинило се све што сам говорио. Био сам у ложи Звездиних звезда на утакмици против Радничког. Видео сам шта народ мисли о њима. Све што су им људи скандирали говори о њима и о томе како су радили претходних шест месеци. Највећи кривац за садашњу ситуацију у Звезди јесте Звездан Терзић! Мора да оде из клуба. Био је бог и батина, па би требало да преузме одговорност за оно што је радио. Имао је подршку навијача, а сад је и њу изгубио“, рекао је Никола Мијаиловић за Курир.

Бивши капитен изнео је низ оптужби на рачун Звездана Терзића.
„Питам се када ће одговарати за проценте. Деца су продата за сићу. Мали Лука Јовић је само 30 одсто у власништву Црвене звезде. Осталих 70 посто је продато за 1.100.000 евра јер су јурили лиценцу. Има клаузулу да мора да игра и зато је у тиму. Малог Рајковића и Грујића узео је бивши директор Стојадиновић, који слави титулу са Партизаном. Мени то није нормално. Доктор је ушао у историју као први човек са којим је Звезда у јулу испала из Европе“.

Он је убеђен да је само Небојша Човић способан да Звезду изведе из буле.
„Човић је једини човек који ствари може да доведе у ред. Он зна посао и хтео је да се прихвати посла, али су га ови што су сада у клубу испрашили. Нису могли себе да пронађу у његовом систему. Остали би без таљења и процената“, јасан је Мијаиловић.

Коментари / 0

Оставите коментар